Glasspecialist Gyroscoopweg 114

De Glasspecialist is verhuisd, bel 020-412 60 60.

Glasspecialist in Amsterdam

Glasspecialist in Amsterdam en omstreken nodig? Glashandel in Amsterdam werkt uitsluitend met erkende glaszetters en biedt een goede Glasservice. Van het plaatsen van de nieuwe ruit tot de glimlach als het weer netjes is, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van een woonverzekering meeverzekerd. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zr scherpe prijs.

Voor glasspecialist belt u deze middag 020-412 60 60! 6 dagen per week geopend.

Dubbel of isolatieglas in Amsterdam

Bij ons heeft u 15 garantie op dubbel- en isolatieglas.
Wij zijn veelal de voordeligste leverancier in Nederland, voor al uw dubbelglas...
Incl. plaatsing en afwerking in Amsterdam.
Bel ons voor de actuele dubbelglas prijzen!

Jarenlange ervaring

Glashandel Amsterdam is een gecertificeerd glaszettersbedrijf en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. PKVW erkend en wij plaatsen glasspecialist volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat de ruit goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens in Amsterdam hebben altijd voldoende voorraad en kunnen uw ruitschade of glasherstel vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Offerte of advies nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen?
Bel direct 020-4126060.6 dagen per week bereikbaar!

020-4126060

Glasschade herstellen in Amsterdam da Costakade?

Heeft u glasschade of renovatieplannen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 020-4126060. Bij ons regelt u een reparatie of offerte snel en gemakkelijk!

Binnen 30 minuten zijn wij ter plaatse! Dus heeft u ruitschade of renovatieplannen in Amsterdam da Costakade en wenst u snel hulp of glasherstel, bel ons. Onze glaszetters werken 6 dagen per week en zijn elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Direct hulp in Amsterdam da Costakade
Na uw melding komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel 020-4126060

Glashandel Amsterdam da Costakade helpt u met de vervanging of renovatie van:

  • Enkelglas
  • Dubbelglas
  • Figuurglas
  • Melkglas
  • Isolatieglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Acryl Plexiglas

Top advies, snel op locatie in Amsterdam da Costakade

Onze glasspecialist weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

Wij helpen u deze middag nog in de gehele 020 regio en omgeving, dus ook in: s100, Staatsliedenbuurt, Vondelbuurt, da Costabuurt, en uiteraard in 1053 LM Amsterdam da Costakade.

020-4126060
Glasschade melden of glas bestellen in Amsterdam da Costakade?

Dubbel glas bestellen of zoekt u glasspecialist in Amsterdam da Costakade?

020-4126060

Neem ook binnen een kijkje.